Verjaardagskaart Te Laat

Verjaardagskaart Te Laat – Alleen omdat je iemands verjaardag mist, wil nog niet zeggen dat je het moet negeren om het later te erkennen met een van deze late verjaardagskaartberichten. Dit zorgt ervoor dat je je vriend of geliefde laat weten dat ze in je gedachten waren toen hun speciale dag aanbrak.

Je krijgt waarschijnlijk veel kaarten op je verjaardag. Maar hoe zit het daarna? Als de ballonnen zijn verdord en de cake is afgebrokkeld? Wie denkt er dan aan jou? Wie zorgt er voor je als de spot uit is? Ik ben, dat is wie. Me.

Zorg ervoor dat ze zich bijzonder geliefd voelen door ze een van onze gepersonaliseerde verlate verjaardagskaarten te sturen. Maak hun ervaring nog betekenisvoller door uw favoriete foto’s, aangepaste tekst toe te voegen en te kiezen uit een van onze verschillende kaartformaten.

Nadenken over wat u op een wenskaart moet schrijven, kan een uitdaging zijn, maar als u de verjaardag van iemand anders belangrijk hebt verprutst en bent vergeten, wordt het kiezen van de juiste woorden nog moeilijker. Lees deze voorbeelden van wat u op een verlate verjaardagskaart schrijft en kies uw favoriete manier om u te verontschuldigen of uw ontvanger van uw verjaardagsbericht te amuseren.

Ja, ik werk voor een wenskaartbedrijf en ik stuur late verjaardagskaarten. Niet altijd. Maar meestal wel. (Vertel het niet aan de elf van de hoofdkaart.) Daarom ben ik er behoorlijk aan gewend geraakt om kaarten voor late verjaardag te sturen, verlate verjaardagswensen uit te breiden of verlate verjaardagskaarten naar vrienden en familie te sturen.

Lees Ook :  Bruiloft Cadeau

Er is geen schande in dit spel, mijn vrienden. Het leven gaat tegenwoordig zo snel dat velen van ons moeite hebben om bij te houden welke dag het is, en als niemand verjaardagen ooit zou missen, dan zouden we niet te laat een verjaardagsgroet uitdelen. En als je er op ingaat, weet je wat er ECHT toe doet? Dat je er een hebt gestuurd, dus maak je geen zorgen dat het laat is. Ze zullen gewoon zo blij zijn dat je de tijd hebt genomen om aan ze te denken.

Het is nooit te laat om een ​​verjaardagskaart te sturen. Als u de speciale dag van dit jaar bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken: wij staan ​​voor u klaar. Blader hieronder door ons assortiment late verjaardagskaarten, met grappige en brutale stijlen die beide beschikbaar zijn.

Maak uw verjaardagswensen te laat met deze zeer grappige kaart. Laat de recente verjaardagsjongen of meid weten dat je hun feest alleen maar (en met opzet) verlengt, want dat is gewoon het soort ondersteunende, gevoelige (en misleidende) persoon die je bent.

Soms is het het meest oprecht om oprecht te zijn in je late verjaardagswens. Verantwoordelijkheid nemen kan de beste manier zijn om gekwetste gevoelens te voorkomen of de relatie te verzoenen. Dit zijn enkele voorbeelden van wat u moet schrijven als u iemands grote dag bent vergeten of te laat een verjaardagskaart en / of cadeau geeft.

Wat kun je nu doen?

Ten eerste, voel je niet slecht of beschaamd. Het overkomt de beste van ons. De meeste mensen begrijpen het. Dat doen ze echt. Ten tweede, besef dat het veel beter is om iemands verjaardag te herkennen dan helemaal niet.

Lees Ook :  Afbeelding Verjaardag Vrouw

Je vriend gemist of van je verjaardag gehouden? Maak je geen zorgen! Maak de misser goed door late verjaardagswensen of e-cards uit de mooie collectie te sturen. Met deze late verjaardagswensen of -kaarten kunt u beter dan ooit contact maken met uw vrienden.

U kunt uw voltooide project rechtstreeks vanaf onze site op uw thuisprinter afdrukken of vanaf een download van de afbeelding of het PDF-bestand, of uw opgeslagen bestand naar een lokale drukkerij brengen om af te drukken. Door een cadeaubon of kaartjes of een zelfgemaakte kortingsbon in uw kaart te stoppen, wordt de prikkel van het vergeten verzacht. Of bezorg uw persoonlijke kaart persoonlijk, afhalen in de hand.

Heeft u haast om uw onoplettendheid te verhelpen? Een e-card die online wordt bezorgd, is er binnen enkele seconden! Volg gewoon de aanwijzingen om uw late wensen via e-mail of Facebook te verzenden vanaf uw telefoon, computer of tablet. Een e-mail met een cadeaubon die in hun Postvak IN direct achter uw e-card terechtkomt, zal een overtuigende reden zijn voor uw spijt!

Laten we eens goed kijken naar het feit dat we die verjaardag hebben gemist: je kaart zal als een leuke verrassing op zich komen en de volledige aandacht van de ontvanger krijgen! Maar het leukere geschenk dat ze zullen krijgen, is beseffen hoeveel je met hen in contact wilde komen en hen geluk wensen. Daar is nooit een tijdslimiet op gesteld.

Check Also

Afbeelding Verjaardag Vrouw

Afbeelding Verjaardag Vrouw – Originele verjaardagsberichten voor een vrouw die je gelukkige verjaardagswensen voor vrouwen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.